martes, 2 de enero de 2018

TEMPORADA 2013-2014 (Segunda División B Grupo 3º )

TEMPORADA 2013-2014 (Segunda División B Grupo 3º )

Décimo clasificado con 52 puntos en 38 partidos (  13 ganados 13 empatados y 12 perdidos) con 37 goles a favor y 35 en contra. Buena temporada del CD Olímpic que consiguió su objetivo de la permanencia con gran solvencia y al final tuvo incluso sus opciones de promoción y copa. Temporada marcada por  muchas lesiones de sus hombres clave que mermaron mucho su capacidad. Lo mejor de la temporada la Copa del Rey eliminando al Barakaldo y Llaudio con el premio de enfrentarse al Real Madrid en 16 avos de final ; empatando en la Murta 0-0 y perdiendo por solo 2-0 en el Santiago Bernabeu. Ese año el Real Madrid fue Campeón de la Copa del Rey y de la Champions League.
La temporada se cerró con un superavit de 2.400 €. Habiendo ascendido los gastos a 554.000 €. La plantilla costó, en nóminas 293.000 €. La aportación de los socios en pases ha ascendido a 63.000 €. Actualmente el club cuenta con 487 socios a los que se añaden los 116 pases de niño.


Temporada 2013-2014 Todos los resultados del grupo III de Segunda División B


Clasificación Final Grupo III Segunda División B  2013-2014





Once inicial del Partido en la Murta de 16 avos.COPA SM El Rey  CD Olímpic 0 Real Madrid CF 0  7 diciembre 2013

Crónica del partido en Xàtiva
Volvía a enfrentarse el Xátiva a un Primera, algo que no sucedía desde el año 1976 ante el Zaragoza, también en eliminatoria de Copa. La eliminatoria, perdida por 6-0, no quedó en el recuerdo de la hinchada. Si lo será este empate de los blancos en casa del humilde, premio más que deseado por un modesto de la Segunda. Siete partidos llevaban los locales sin encajar un gol en el campeonato de Segunda B. Tampoco el Madrid pudo romper la racha.
No estimula la Copa a los grandes, a los que les cuesta activarse para entrar en faena. El modesto, sin más armas que la ilusión, aprieta los dientes hasta que la gasolina le alcanza. Sucedió en Cartagena con el Barça y ocurrió en Xátiva, donde el Madrid no compareció en el primer acto. Falto de ritmo, sin intensidad, no asustó en ningún momento la portería defendida por Francis.
Dispuso Ancelotti un once con acento español, con nueve nacionales entre los elegidos. Sólo Di María y Casemiro ‘desentonaban’ entre tanto jugador nacional. Había también mucho de cantera. Lo atractivo de la alineación desapareció nada más echar a rodar el balón. Tampoco apretó el Olímpic de Xátiva, bien pertrechado atrás. Casillas, que volvía a ser titular, apenas pudo tocar la pelota.
Agitó el cesto Ancelotti tras el descanso y dio carrete a Marcelo, en sustitución de Arbeloa, para añadir picante al insulso juego de los blancos. Tampoco la presencia del brasileño amplio el abanico de recursos en ataque. Preocupado el técnico italiano, tiró de Benzema ante la falta de juego. Fue el francés el que activó a los blancos. Sustituyó a Di María, que se marchó con gestos extraños por algún problema físico. Su posible marcha en invierno, activada en las últimas semanas, añade más incertidumbre a la situación del argentino, a la sombra de Bale desde que el galés engarzó en el equipo.
Primero fue Isco el que obligó a Francis a una estirada cuando se alcanzaba el ecuador de la segunda parte. Con una marcha más el Madrid, fue Morata el que volvió a rondar el gol tras una gran conducción de Isco, el mejor de los blancos tras el paso por vestuarios. Pasaban los minutos y se crecía el Xátiva en la misma medida que le empezaban a fallar las fuerzas. No tenía el vigor del inicio, aunque tampoco lo acusaba mientras el Madrid seguía en el diván.
Sólo una ocasión de Benzema, a 15 minutos del final, apareció en el desierto por el que deambuló el equipo de Ancelotti, sin dictado a lo largo de los noventa minutos y más pendiente de dejar pasar el tiempo y sentenciar en la vuelta que de abrochar el encuentro para espantar pesadillas coperas aún recientes en la memoria del club.
Con la defensa adelantada, más por orgullo que por convicción, Ramos ejerció de líder y apretó a los suyos. De nada sirvió. El empate, histórico para el Xátiva, volvió a demostrar que el formato de Copa no estimula a los grandes.
Ficha Técnica:

0. Olímpic de Xátiva: Francis, Quique Alcázar, Peris, Pepín, Mendoza; Samu, Rifaterra (Álex Vaquero, m.76), Belda, Jordi Marenya (Pifarré, m.81), Denis y Christian (Pau Franch, m.65).

0. Real Madrid: Casillas, Carvajal, Ramos, Nacho, Arbeloa (Marcelo, m.46); Casemiro, Illarra, Isco (Modric, m.74), Di María (Benzema, m.56), Jesé y Morata.

Árbitro: Fernández Borbalán (C. Andaluz). Amonestó por el Olímpic a Quique Alcázar, y por el Real Madrid a Casemiro y Modric.

Incidencias: Partido correspondiente a la ida de los dieciseisavos de final de la Copa del Rey, disputado en el campo de La Murta ante 6.200 espectadores. Se guardó un minuto de silencio por el fallecimiento del ex presidente de Sudáfrica y premio Nobel de la Paz, Nelson Mandela. 

El CD Olímpic en el Santiago Bernabeu Partido de vuelta 16 avos. COPA de SM El Rey Real Madrid 2 CD Olímpic 0      18 diciembre 2013





PLANTILLA 2013-2014
- Porters:

 FRANCIS Francisco Javier Solar González
Parlar de Francis es parlar de pocs gols. El porter del CD Olímpic aconseguix uns grans números davall pals, quasi sempre es dels menys golejats a final de temporada. Les parades espectaculars, els seus reflexos felins i la seua alçada combinen de manera immillorable amb els defensors del equip. Una temporada més defensant els colors del nostre equip i de segur que seguirà com al millor porter del grup 3.

JACOBO Jacobo Candel Montes

Aplega a Xàtiva per a augmentar la competitivitat davall pals. Prové del Almansa on va ser un home important la darrera temporada. Te sols 22 anys però aplega amb moltes ganes i la seua progressió pot ser molt interessant. 

- Defenses:

 RAMON Ramón Pallarés Soler
Lateral dret amb molta projecció ofensiva. La seua velocitat es fonamental per a donar opcions en atac amb els desdoblaments. Ja porta uns quants anys a La Murta d'on aplegà  provinent de la UD Alzira.

PABLO REVERT Pablo Revert Padrón

Es un jove defensa que aplega procedent del Ribarroja de Tercera Divisió on era un fixe a la rereguarda. Es un dels jugadors que estava a prova durant la pretemporada. També ha jugat al CD Llosa i al Valencia Juvenil.   
 MENDOZA Vicente Mendoza Palop
El mur del CD Olímpic. Es un gran defensa central. Des de que aplegà a Xàtiva la temporada 2011-2012, provinent del CD Dénia junt a Pepín, s'ha convertit en un fixe a la rereguarda blanca. Alguns ja li han col·locat el malnom de 'Hulk' donada la seua corpulència  Es un central contundent, potent al joc aeri i que no arrisca amb el baló als peus. Destaquen les seues tretes de banda que s'han convertit un una arma ofensiva mes del equip setabense.
 PEPÍN José Tortosa Sanchís
Defensa polivalent. Pot jugar tant de central com en qualsevol dels dos laterals. Una de les claus de la solidesa del equip. Sobrietat i bona eixida de baló.
 PERIS José Gabriel Peris Sornosa
Lateral Esquerre molt ofensiu. Les seues projeccions en atac sempre creen perill a les defenses rivals. Ja es tot un referent del CD Olimpic on aplegà provinent del Atlético Saguntino B la mateixa temporada que el 'pack' de la UD Alzira.

 BELDA Alejandro Belda Tortosa
Al CD Olímpic està demostrant polivalència com a jugador de banda, tant en atac com en defensa. Velocitat i treball, un punyal a la banda.  Pot jugar de lateral esquerre, extrem, central o mig centre. 

KIKE ALCAZAR Enrique José Alcázar Peralta

Torna al CD Olímpic després de jugar al Villanovense. Central o Lateral esquerre. Amb la seua experiència millora i amplia les opcions en defensa. La seua contundència es espectacular, múscul pur per a la rereguarda. 


- Migcampistes:


RIFATERRA Eduardo Rifaterra Sánchez
Es també un dels capitans del club setabense. També aplegà fa uns anys provinent de la UD Alzira com a jugador de banda dreta. Amb els anys ha acabat reconvertint-se en migcampista defensiu on complix com si hagués jugat tota la vida a eixa posició. Es clau des dels 11 metres.


 ALEX VAQUERO Alejandro Vaquero Lafuente
Un dels homes mes volguts a La Murta. Va aplegar en el 'pack' que vingué de la UD Alzira per a jugar en Tercera. Migcampista polivalent, juga tant al centre com a la banda. Necessita estar amb contacte amb el baló, fet que assegura mobilitat i desmarcades en busca de l'esfèric. Compta amb un potent llançament i es un dels principals perills del equip a pilota parada.

NANDO RAMON Fernando Ramón Escalas
Uns dels pilars fonamentals de la plantilla. Migcampista total. Es desenvolupa de meravella tant en defensa com en atac. Gran qualitat a la cama esquerra. La seua corpulència li dona un gran avantatge al joc aeri.  

DENNIS Dennis Nájera Saura
Jugador polivalent de caràcter ofensiu. Pot jugar per bandes, a la mitja punta o, fins i tot, com a home mes avançat. Amb una trajectòria més que interessant, pot donar molt de sí al començar des de l'inici de la temporada a Xàtiva. 

MARENYÀ Jordi Marenyà Gumbau

El jugador de Vila-real aplega al Olímpic després d'una gran temporada en Tercera. Amb tan sols 22 anys era una institució al Castelló. A l'equip de la plana ha jugat en 2a A, 2a B i 3a aplegant a ser el capità de l'equip albinegre. Mitjapunta de qualitat que també pot jugar per banda. Bon llançament a pilota parada.  

PIFARRÉ Carlos Pifarré Forner

Altre castellonenc per a la plantilla blanca. Jugador de banda amb bones xifres golejadores. Aplega del filial del Murcia on va aplegar a debutar el 2a A. Amb 23 anys també coneix el grup 3 de la 2a B on va jugar a les files del Dénia on va coincidir amb Pau Franch.

SAMU Samuel Martínez Blázquez

Migcampista defensiu amb experiencia sobrada en la categoria. Aplega al Olímpic per a augmentar, si cal, l'equilibri en la medul·lar. Mes de 30 partits per temporada a La Roda, Orihuela i Ceuta avalen la seua incorporació a l'equip de La Murta. La seua entrega física també li permet rendir be com a central o lateral dret. Amb 1,87m d'alçada pot ser també una amenaça al joc aeri. 

DAVID David García Auñón

Es tracta d'un migcampista que aplega per a ser un bon complement per al centre de la medul·lar. Sols 20 anys però coneixedor del grup 3 on va jugar 21 partits amb el Yeclano Deportivo la passada temporada. 

JHON EDISON Jhon Edison Mosquera Rebolledo

Este extrem colombià aplega a Xàtiva cedit per el Hércules CF. La temporada passada va estar també cedit al Alcoyano en va jugar 36 partit. Jugador de banda, ràpid, potent i amb un bon físic. Este any deu servir-li de trampolí en la seua carrera per a aplegar a l'elit ja que tan sols te 23 anys. 

TONI VELA José Antonio Vela Sánchez  

Es tracta d'un mig centre organitzador amb una bona qualitat tècnica. Es pot definir com un migcampista al que li agrada tindre la pilota i jugar al toc. El jugador català aplega provinent del Écija Balompié, equip del que es va desvincular per els problemes esportius i institucionals de l'equip andalús. Amb 22 anys ja te certa experiència en la categoria de bronze.

- Davanters: 

PAU FRANCH Pau Franch Franch
El davanter centre d'este CD Olímpic. Es un jugador contrastat en la categoria que inclús aplegà a jugar a 2a A amb el CD Castellón. Tal vegada no siga un jugador de xifres de gols estratosfèriques però el que si que assegura es lluita i treball per tots els balons i això també porta inclòs aconseguir gols.  

CHRISTIAN Christian Perales Mollá  

El davanter desitjat. El jugador enguerí aplega a Xàtiva després d'una temporada fantàstica amb el Novelda en Tercera. 22 gols avalen el fixatge d'un davanter elèctric. Complement perfecte per a Pau. 

DANI GÓMEZ Daniel Gómez López
Aplega a Xàtiva en el mercat d'hivern després de desvincular-se del Coruxo. Es davanter i ell mateix es definix com un home amb recursos tècnics i que li agrada buscar els espais en l'esquena de la defensa rival. El jugador murcià ja ha fet coses interessants en la Segona B a pesar de tindre sols 21 anys.  
________________________________________________________________________

Cos tècnic:

Entrenador:
 TONI APARICIO 
 
Levante UD, CD Alcoyano, UD Alzira, Novelda CF, Benidorm CF i Ontinyent CF han sigut els seus anteriors clubs. Exprimix als seus jugadors de manera increïble i va estar a punt d'aconseguir la gesta d'ascendir amb l'Ontinyent CF a la Liga Adelante.

Ara afronta la segona campanya amb l'Olímpic amb el difícil repte de millorar la temporada anterior, on va fregar els play-offs. 


2n Entrenador: RAUL FABRA


Preparador físic: XAVI SARRIÓN


Ajudant prep. físic: ÁNGEL FERNÁNDEZ


Entrenador de porters: JOSE MARTÍNEZ


Fisioterapeuta: JOSE TAENGUA

Encarregat del material: PABLO BALAGUER
________________________________________________________________________

President: ALFONSO RUS  
 
President del club, empresari, Alcalde de Xàtiva, President de la Diputació de València. Es un amant del futbol que inclús va optar a la presidència del València CF. Agafà al equip a la Regional Preferent i 'de moment' ja està a 2a B. Fa uns anys va expressar el seu desig de convertir al CD Olímpic en el tercer equip de la província, això sí, sense tornar-se bojos. 
 
Secretari General: JOSÉ ENRIQUE SANCHIS

Secretari Tècnic: JOSÉ ALEMANY



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.